-‘•̬●’-Anime Lovers -‘•̬●’-

- We have a chance even at the bottom -
 
ИндексИндекс  PortalPortal  FriendsFriends  CalendarCalendar  Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори  ТърсенеТърсене  ПотребителиПотребители  Потребителски групиПотребителски групи  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Share | 
 

 Six Feet Under

Предишната тема Следващата тема Go down 
АвторСъобщение
Slain

avatar

Брой мнения : 291
Points : 511
Join date : 17.01.2011
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Six Feet Under   Вто Яну 18, 2011 10:34 pm



Death/Groove Metal

Chris Barnes - Vocals
Terry Butler - Bass
Greg Gall - Drums
Steve Swanson - Guitar

Дискография:
1995-Haunted
1997-Warpath
1999-Maximum Violence
2000-Graveyard Classics(кавъри)
2001-True Carnage
2003-Bringer Of Blood
2004-Graveyard Classics II(кавъри)
2005-13
2007-Commandment
2008-Death Rituals
2010-Graveyard Classics III(кавъри)


Бандата съществува от 1995а година,когато Крис Барнс напуска легендарните Cannibal Corpse.Тогава всички се чудят как може да се случи подобно нещо,защото бившата му банда носи най-голяма популярност на бруталните стилове.Но,както личи по албумите му след 1995а,на Крис му е писнал бруталния и бърз дет метал.Той предпочита да пафка по много трева,да пише смахнати текстове,а музиката се характеризира с много ниски честоти,малко китарни сола и тежки,в повечето време бавни,мачкащи рифове,като разбирасе бързите месомелачки също не са малко-все пак от кръвта вода не става.На първо ухо всички казват,че това е комерсиален проект,но всъщност изобщо не е така.SFU почти съдържа думата ъндърграунд в името си.Нейните членове винаги запиват и пафкат заедно с феновете си.Бандата наистина е много маняшка и си заслужава да се чуе от всеки един фен на тежката музика.

_________________
死後、その先は です?
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://allanimes.forumotion.com/forum
 
Six Feet Under
Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
-‘•̬●’-Anime Lovers -‘•̬●’- :: Интереси и занимания :: Музика-
Идете на: