-‘•̬●’-Anime Lovers -‘•̬●’-

- We have a chance even at the bottom -
 
ИндексИндекс  PortalPortal  FriendsFriends  CalendarCalendar  Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори  ТърсенеТърсене  ПотребителиПотребители  Потребителски групиПотребителски групи  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Share | 
 

 1349

Предишната тема Следващата тема Go down 
АвторСъобщение
Slain

avatar

Брой мнения : 291
Points : 511
Join date : 17.01.2011
Age : 22

ПисанеЗаглавие: 1349   Вто Яну 18, 2011 10:36 pm



1349 е блек метъл банда създадена в осло норвегия през 1997г.The band's music is purposely similar in style and construction to the Second Wave of Norwegian black metal bands of the early 1990s, and does not incorporate synthesisers. На групата е purposely подобна музика в стил и строителството на втората вълна от норвежки блек метъл банда от началото на 1990 те години, и не се включи synthesisers. В резултат на това, 1349 са били в сравнение с началото на превъплъщения на Enslaved, император, Бурзум, Gorgoroth, Darkthrone, Хъ, и Mayhem, и също са описани като много по-тежки, отколкото повечето от останалите блек метъл банди. . Тази лента е дотолкова, доколкото е отхвърлил повече търговски стила на блек метъл изложени от страна на някои групи.
Името 1349 е избрана от групата, защото е годината на Черно Смъртта чума по разпространение на Норвегия
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
състав:
Ravn - вокали
Archaon (Idar Burheim) - китара (ex-Funeral (Nor), Antaios)
Seidemann (Tor Risdal Stavenes) - басс китара (Slavia, ex-Koldbrann, Pantheon I, Nidingr, Vidsyn, Den Saakaldte)
Frost (Kjetil Haraldstad) - барабани (Zyklon-B (Nor), ex-Keep of Kalessin, Gorgoroth (session), Gehenna (Nor) (session), Satyricon)

гост музиканти:
Mads Gullbekkhei - барабани (The Allseeing I, Sulphur, Zeenon, live for Black Hole Generator)

други взели учатие:
Balfori (Lars Larsen) - китара(Lunaris) (1997-1998)
Tjalve (André Kvebek) -китара (Pantheon I, Sarkom) (1997-2006)

Tour musicians:
Teloch - китара (Nidingr, Orcustus, Umoral)
Tony Laureano - барабани (ex-Acheron (US), Nile, Angelcorpse, Astaroth (US), God Dethroned, Internecine, Malevolent Creation, Nidingr, Aurora Borealis (US), Belphegor (Aut), Brujeria, Devolution (US), Dimmu Borgir, Eulogy (US), Naphobia, Nachtmystium, Sanctification, The Black Dahlia Murder)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
дискография:
студийни албуми:
* 1349 - (2000)
* Liberation - (2003)
* Beyond the Apocalypse - (2004)
* Hellfire - (2005)
демо албуми и сингъли:
* Demo [Demo] - (1998)
* Chaos Preferred [Demo] - (1999)
* With Full Force [Bootleg] - (2003)
* Hamburg 06.11.2003 [Bootleg] - (2003)

_________________
死後、その先は です?
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://allanimes.forumotion.com/forum
Eαrl Phαntømhive
Admin.
Admin.
avatar

Брой мнения : 1126
Points : 1272
Join date : 02.04.2010
Местожителство : София

ПисанеЗаглавие: Re: 1349   Сря Яну 19, 2011 12:35 pm

Не съм слушала много от тях, но последният албум е много силен.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://www.last.fm/user/silber__
Slain

avatar

Брой мнения : 291
Points : 511
Join date : 17.01.2011
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: 1349   Сря Яну 19, 2011 12:38 pm

По-скоро първите албуми са силните. Последният за мен не беше кой знае какво, можеше повече да се очаква.

_________________
死後、その先は です?
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://allanimes.forumotion.com/forum
Eαrl Phαntømhive
Admin.
Admin.
avatar

Брой мнения : 1126
Points : 1272
Join date : 02.04.2010
Местожителство : София

ПисанеЗаглавие: Re: 1349   Сря Яну 19, 2011 12:42 pm

Както казах не съм слушала много от тях, от много време се каня да им изслушам дискографията, но не ми остава време ;///
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://www.last.fm/user/silber__
Sponsored content




ПисанеЗаглавие: Re: 1349   

Върнете се в началото Go down
 
1349
Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
-‘•̬●’-Anime Lovers -‘•̬●’- :: Интереси и занимания :: Музика-
Идете на: